Annosruokien valmistus etätehtävä2
Amanda Dahlgren/ etätehtävä /annosruokien valmistus /2016
Etsi tietoa. Kokoan vastaukset wordilla Arial 12-fontilla. Saa olla esseekin.
Tallenna ja lähetä Kirsille sähköpostina: kirsi.kurkela@kktavastia.fi 19.9.2016 mennessä.
- Ota Vaakuna ruokalista kotiin. Tutki annoskuvauksia. Mitä yhteisiä raaka-aineita on a) alkuruuissa?b) pääruuissa? c) jälkiruuissa? Vertaa ruokalistaa ohjekortteihin
- Mitä erityisruokavaliomerkintöjä on ruokalistalla.
- Mitä on gastronomia?
4. Ruokaravintolat: mitä tyyppejä on? Mitä eri toimintamalleja on?
5. Suomalaisia alkuperäisnimisuojalla varustettuja ruokia ja ruokalajeja. mitä ko käsite tarkoittaa?
6. Mikä on vuonna 2016 trendikästä ravintolaruokailussa? Kerro useammasta trendistä ja niiden taustoista
7. Selitä Vaakunan omavalvontatehtävät.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti