Amanda Dahlgren/ etätehtävä /annosruokien
valmistus /2016
Etsi tietoa. Kokoan vastaukset
wordilla Arial 12-fontilla. Saa olla esseekin.
Tallenna ja lähetä Kirsille
sähköpostina: kirsi.kurkela@kktavastia.fi 19.9.2016 mennessä.
- Ota Vaakuna ruokalista kotiin. Tutki annoskuvauksia. Mitä yhteisiä raaka-aineita on a) alkuruuissa?b) pääruuissa? c) jälkiruuissa? Vertaa ruokalistaa ohjekortteihin
- Mitä erityisruokavaliomerkintöjä on ruokalistalla.
- Mitä on gastronomia?
4. Ruokaravintolat: mitä tyyppejä on? Mitä eri toimintamalleja on?
5. Suomalaisia alkuperäisnimisuojalla varustettuja ruokia ja ruokalajeja. mitä ko käsite tarkoittaa?
6. Mikä on vuonna 2016 trendikästä ravintolaruokailussa? Kerro
useammasta trendistä ja niiden taustoista
7. Selitä Vaakunan omavalvontatehtävät.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti