| - filemignon, -taikinoitu filee, - coeur de filee, - tournedos, Luettele yleisimmät Suomessa käytettävät riistat, riista- ja vesilinnut, Mitä kaloja kuuluu erikoiskaloihin Kerro äyriäisistä ja nilviäisistä; mitä niistä käytetään yleisesti ala carte tarjoilussa, tunnistus, tuoteturvallisuus. Mitä kasviksia pidetään erikoiskasviksina, erikoishedelminät, marjoina, erikoisviljoina. Etsi kuva ja selitä esikäsittely, valmistus ja onko erityistä tarjollelaittoon liittyvää. Tuorepasta; miten valmistat? Mitä juustolaatuja käytetään? Selitä lyhyesti ja selvitä, kuinka pajon Rossossa/Vaakunassa käytetään: lähiruoka, kotimaisuus, luomu, GMO, reilun kaupan tuotteet, maakuntien parhaat, Liekittäminen: . selitä miten tehdään ja turvallsiuusnäkkulmat. Miten ja milloin alkoholia käytetään ruoanvalmsituksessa. |
Carte etätehtävä 2 sanastoa
Selitä seuraavat ruokalajit; mikä liha, miten vamistetaan ja tarjollelaitto:
Tilaa:
Kommentit (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti