MAJOITUS- JA RAVITSEMISPALVELUISSA TOIMIMINEN, pakollinen tutkinnon osa.
opntoihisi kuluu työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja teoriaopinnot vahvasti etätehtävinä ja itsenäisinä opintoina.
Oppikirjana on Kokkiprokkis.
Jotta tiedonhankinnan perusteet ja kriittinen lähdekritiikki vahvistuisi, niin käytä useampaa lähdettä tietoa etsiessäsi.
Mutta muista aina merkitä käyttämäsi lähde mm. www.osoite kopiotuna.
Työpaikkakouluttajasi on myös oiva apu, hän varmaankin auttaa sinua työpaikkaan liittyvissä tehtävissä.
Sinulla on suuri vastuu työn teoreettisen hallinnan hankkimisessa eli osaat vasta: miksi näin tehdään ja osaat tietoisesti korjata tapahtuneista virheitä ja ymmärrät asiakkaan tarpeita syvemmin. Erityisesti ko osaaminen korostuu erityisruokavalioiden kohdalla.
Aloita itselle helpoista tehtävistä, varmista tietosi kirjasta tai muista tietolahteistä.
Kirjaa etätehtävien tekemisesi. Viikkotyöaikasi on 25h työpaikalla ja jotta viikko olisi täysi, niin etätehtäviin ja lukemiseen = oppimiseen jää aikaa ainakin 10 tuntia/ viikko;
Suunnittele läksyjen teko, tee itsellesi lukujärjestys ja pidä siitä kiinni ;)
Päivämäärä, tuntimäärä ja mitä teit.
Voit tehdä itse hienon taulukon exceliin ja siten voit helposti seurata tehtäviin käytettyä opiskeluaikaasi.
Oppisopimus ei ole vain työntekoa, vaan myös itseohjautuvaa oppimista
5.11.2015 _______ tuntia aamiasruokien valmistus; hyydytetty muna, kiisseli ja puuro. Kirjallisia tehtäviä:
19.11.2015 ___________ tuntia
Teoriaosaamista, mitä tarkistellaan näytössä tai pidetään perinteiset kokeet lähipäivänä
Kokkiprokkis s. 0-88
Työn suunittelusta annokseksi: 90-113
Ruokien ja juomien tarjoilu: 306-342
Puhtaanapito: s. 344-382
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti