Keskustelut Uokin kanssa ja siinä nousseita kekseisiä ammattitaitoon liittyviä osaamisia
VoudinKellarin keskeiset tuotteet osattava ulkoa keskeiset jutut ja näitä tulen sinulta kyselemään 3.4 ja 5.4.. Osaat siis esitellä minulle tuotteita.
oluesta %, valmistustapa, hinta
Sidukat; lähtötuote, valmistusmaa, %, makeus/kuivuus, Uutuudet.
Oluttyypit; mitä kaikkia oluttyyppejä teillä on myynnissä.
Asiakas kysyy: mitä tummia oluita teillä on, Osaat vastata.
Mitä sesonkioluita on nyt? Mistä maasta?
Maksuvälineet: listaa nykyaikaisia maksuvälineitä ja nousevia uusia tapoja maksaa vaikka ei olisi vielä teillä tullut vastaan.
Missä tilanteessa voin sanoa, että asiakas voitti sinut 10-0 eli milloin asiakas joutuu tulemaan luoksesi, kun et ole huomannut hänen odottavan tarjoilijaa.
Mitä kassatoiminnoista on kerrottava vuoronvaihdossa?
Listaa käytössä olevat lasit.
Mitä juomia niistä tarjoillaan?
.
Baarin isot ja pienet työvälineet: kuva, nimi ja mitä sillä tehdään. Miten ko laite puhdistetaan.
Mitkä alkoholimitat on käytössä?
Kuinka monta 16cl annosta saat 0.7l pullosta?
Entä 8 cl väkeväviiniaanosta 33cl pullosta?
Miten valmistetaan sokeriliemi?
Uudestaan: juomaravintolan kaikki omavalvontatyöt, muutakin kuin siivoaminen. Mitä ko baarin omia ohjeita on?
Kuinka monta asiakasta pystyt palvelemaan kerralla?
Kirjoita erilasia tapauskuvauksia= case, miten ammattilainen hoitaa:
1. haasteellisen, kiukuttelevan asiakkaan
2. ronkelin asiakkaan, eli mille ei meinaa mikään kelvata
3. miten saavat myytä kallinpaa olutta kuin mitä asiakas oli ajatellut ottaa eli suositusmyyntiä
4. Asiakas valittaa, että olut maistuu oudolle. Miten toimit?
Kerro kaikki työvaiheet wisky-sourin valmistuksessa ja raaka-ainemäärät.
Mitkä ovat virallisia henkilöllisyystodistuksia?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti